Donateur

Hallo,

BC De Papagaai is een carnavalsbouwclub uit Hoogerheide met als bouwlocatie “De Remise” te Calfven. De bouwclub is opgericht in 1993 en is inmiddels uitgegroeid tot een club van ruim 20 zeer enthousiaste leden. Elk jaar steken we de handen uit de mouwen om een zo mooi mogelijke wagen op de weg te zetten. Onze kleurrijke wagens trekken voorbij aan de ogen van duizenden toeschouwers tijdens de diverse optochten in onze regio. Op carnavalszaterdag door Roosendaal, op maandag door ons eigen Hoogerheide en op dinsdag door Ossendrecht

Momenteel worden wij zelfs benaderd St. Willebrord om zelfs daar mee te komen doen. Dit zal dan plaatsvinden op carnavalszondag.

Tevens doen we elk jaar zeer fanatiek mee aan de lichtoptocht in de kernen van Woensdrecht.

Deze speciale optocht eind april geeft nog een extra dimensie aan onze wagen. De lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige wagen, in diverse media vernoemd tot niveau Disneyparade!

Extra toevoeging de laatste 3 jaar is nog de T-Parade in Tilburg. Het is voor ons een eer om mee te doen in deze culturele parade tijdens de eerste zondag van juli in Tilburg.

Tijdens deze parade zorgen wij ervoor dat de mensen van de percussiegroep Is Prima een moioe wagen hebben om aan de stoet mee te kunnen doen. Deze geestelijk- en lichamelijk gehandicapten hebben de dag van hun leven en wij daardoor ook!

Dit jaar willen wij graag het donateurschap weer onder uw aandacht brengen.

We hebben keihard (kostbare) bouwmaterialen nodig om te kunnen blijven presteren op top-niveau, iets waar al onze leden achter staan. Middels deze brief willen we u op de hoogte brengen van de mogelijkheid om donateur te worden van onze club. Het donateurschap kost 10 euro per jaar en een jaar loopt, gelijk aan ons bouwseizoen, van september tot september.

Als donateur bent u heel waardevol voor onze club. Immers u maakt het mede mogelijk dat wij met onze wagen kunnen deelnemen aan de optochten! Daarom willen wij daarvoor graag iets terug doen in de vorm van een nieuwsbrief, kijkdag en Papagaaienbal.

Nieuwsbrief

U krijgt als donateur een paar keer per jaar een nieuwsbrief waarin van alles staat over de bouw van de wagen, de personages van onze club, en uitnodigingen voor de kijkdag en het Papagaaienbal

Kijkdag

De kijkdag is een speciale dag, alleen voor onze donateurs. Wij gunnen u een kijkje achter de schermen waar u kunt zien hoe wij lassen, kleien, polyesteren, schilderen en spuiten. Dit in een gezellige ambiance onder het genot van een hapje en drankje in ons bouwkot.

Papagaaienbal

Om te laten zien dat wij bouwen niet alleen als een zeer serieuze zaak aanpakken, maar dat de Papagaaien ook van een feestje bouwen houden, kunt u het Papagaaienbal niet gemist hebben!

Dit is standaard op vrijdag 4 weken voor de carnaval, dus op 11 januari 2013.

Café de Boulevard in Hoogerheide wordt dan ingenomen door fanatieke carnavalsvierders. De muziek verzorgd door onze eigen DJ Arjan. De carnavalskrakers vliegen rond je oren!

Aan het einde van het bouwjaar wordt u weer benaderd om uw donateurschap voor het komende jaar te verlengen. Wij danken u dan enorm voor uw bijdrage en hopen dat u volgend jaar weer donateur wilt zijn bij de gezelligste bouwclub van Wjeeldrecht!

Informatiebrief t.b.v Donateurs B.C. de Papagaai